Clarion Hotell Gillet

clarion

Clarion Hotel Gillet är ett konferenshotell i Uppsala som erbjuder en varm och välkomnande mötesplats. Hotellet är beläget mitt i centrala Uppsala och har därmed mycket goda kommunikationer.

Rum

Hos Clarion Hotell Gillet kan man välja mellan flera olika typer av rum. Exempel på rum att välja mellan är:

  • Moderate dubbelrum – Ett moderaterum hos Clarion är ungefär 14 kvadratmeter stort och förhållandevis nyligen renoverade (våren 2012). Moderaterummen är prisvärda, ljus och passar en till 2 gäster. I rummen finns också skrivbord, stol och en tv. Badrummen har en dusch och en toalett.
  • Standrad dubbelrum – Ett standard dubbelrum är lite större än ett moderaterum med sina 19 – 23 kvadratmeter. De här rummen har utsikt mot innergården och gatan och dess badrum har badkar. De är också utrustade med kylskåp och ett modernt tv-system.
  • Svit – En härlig svit finns här för den som vill bo extra lyxigt. Förutom ett rymligt sovrum, finns också ett anslutande vardagsrum med sittpuffar, soffa och tv. Badrummet har ett bubbelbadkar. I sviten finns också en egen kaffemaskin.

Konferenslokaler

Hos Clarion Hotel Gillet finns flera mötesrum i varierande storlekar att välja mellan. Det största mötesrum som hotellet erbjuder rymmer upp till 300 personer. Lokalerna är utrustade med all den teknik som kan tänkas behövas för ett bra möte eller arrangemang.

De 23 lokaler som Clarion erbjuder kan också möbleras specifikt efter kundens behov. Det här innefattar allt från små snabba möten till stora konferenser. Den minsta lokalen är 20 kvadratmeter stor, medan den största ligger på 200 kvadratmeter.

Mat

Enligt Clarion själva serverar de ”Uppsalas bästa frukost” – alla dagar i veckan. Kostnaden för frukosten är inkluderat i rumspriset. Vill du bara hit för att äta frukosten? I sådana fall kostar det dig 149 kronor.

Förutom god mat dygnet runt, finns det också möjlighet att ta en drink, ett glas vin eller en öl i baren.