Gimo Herrgård

Gimo Herrgård ligger strax utanför Uppsala och bjuder på en fantastisk natur trots dess närhet till stortstaden. Hit åker många företag för att hålla konferenser och privatpersoner bokar weekendpaket här för att komma undan vardagens stress ett tag.

Weekendpaket

Hos Gimo Herrgård finns ett flertal weekendpaket att välja mellan. Några av de mer populär är:

  • Herrgårdsupplevelse – Med över 200 års historia har Gimo Herrgård mycket att bjuda på gällande historia. Lär känna miljön som Carl Leonard Reuterskiöld och Louis de Geer ligger bakom. Perfekt för de som älskar herrgårdar, historia eller bara är vetgirig.
  • Spa-Helg – Total avkoppling utlovas. Utöver boende och frukostbuffé ingår behandlingar och tebuffé. På kvällen får man njuta av en fyrarättersmiddag.
  • Candle Light Dinner med Svit – Det bästa av det bästa skulle kunna sammanfatta denna hotellweekend. Med svit får besökaren det absolut bästa boendet. Middag går att få nere i restaurangen – eller i den egna fina matsalen. Personal kommer upp och serverar på vita duken där redan kandelabern står tänd och blommorna skapar stämning. Kanske en one-in-a-lifetime upplevelse för smakar det så kostar det. Räkna med ca 6500kr.

Spa

Åk hit för att besöka spaavdelningen några timmar (dagspa) eller boka några nätter för total avkoppling. Här finns bastu, jacuzzi, badtunna, behandlingsrum och allt det som behövs för att en spavistelse ska bli så avslappnad och uppskattad som möjligt.

Konferens

Gimo Herrgård har varit värd för fester och högtidligheter i över 200 år. Man kan minst sagt säga att omgivningen är gjord för möten och fester.  Många företag från Uppsala och Stockholm åker även hit för att ha konferenser oavsett om det handlar om dagkonferens eller om de vill bo kvar under flera nätter. Här finns små mötesrum för grupparbeten likväl som riktigt stora samlingssalar för föreläsningar till event.

När en konferens anordnas erbjuds även ett mycket stort aktivitetsutbud. Konferensdeltagarna kan bland annat åka Segway, köra fyrhjuling, hoppa fallskärm eller gå på höghöjdsbana. De som söker mer lugna aktiviteter kan istället välja en stillsam promenad i omgivningen.

Hotell, Spa, Konferens – Allt förpackat i en härlig herrgårdsmiljö. Det är Gimo Herrgård.