Park Inn by Radisson Uppsala Hotell

Är Park Inn ett av de bättre ställena att ha konferens på i Uppsala? Allt beror på vad man prioriterar men visst finns det mycket som pekar på det.

Närhet till allt

Park In är ett hotell i Uppsala som ligger mycket centralt beläget. I och med att det är gångavstånd till centralstationen och citykärnan ligger hotellet mycket lägligt för de som vill ha en konferens i staden. Inte minst om det kommer tillresande från andra städer. Närheten finns även till Arlanda då det enbart tar 18 minuter att åka till flygplatsen. Från Arlanda går det ett stort antal flygbussar så för den som inte hyr bil eller kommer med egen bil är det enkelt att ta sig till hotellet.

Hotellet är även lägligt att boka om en större konferens ska besökas på den stora konferenshallen Uppsala Konsert & Kongress. Detta eftersom det är ett av de hotell som ligger närmast denna anläggning.

Konferenslokaler

Den största lokalen som finns på hotellet kan ta emot 100 personer. Utöver det finns det fem ytterligare rum i olika storlekar. De mindre passar utmärkt för grupparbeten eller konferens för fåmansföretagen.

Det är fritt Wi-Fi för alla hotellgäster och i alla rum finns modern teknik installerad vilket gör det enkelt att koppla in sin dator mot videokanon osv.

Utöver heldagar och längre konferenser erbjuder även detta hotell något de kallar för ”Meetings by The Hour”. En perfekt lösning för de företag som bara behöver träffas en eller ett par timmar för att sammanföra idéer och diskussioner.

Slappna av tillsammans

Att vara på konferens handlar inte bara om att träffas för att diskutera saker inom företaget. Det handlar minst lika mycket om att umgås och slappna av tillsammans. I relaxavdelningen finns ångbastu och gym. De har även samarbete med ett närliggande gym för de som vill träna lite extra. En rekommendation är ändå att boka någon teater, musikal eller annat i stadskärnan. Bor man  centralt ska man även utnyttja det.