Boende vid konferens i Uppsala

Uppsala kan klassas som en riktig ”konferensstad”. Med tanke på att universitetet är mycket stort, att staden har unika historiska inslag (ex. domkyrkan) och att akademiska sjukhuset ligger här skapas ett flöde av människor hit som vill fördjupa sig inom olika områden.

Här följer ett axplock av passande konferenshotell.

Krusenberg Herrgård:

På Krusenberg Herrgård finns allt som behövs för en lyckad konferens navigate to this website. Nära till vattnet vilket skapar förutsättningar till mycket härliga promenader, en herrgård med historia som sträcker sig till 1600-talet och en park med 140 äppelträd. Tid för gemenskap och tid för lugn och ro. Detta enbart 25 minuter från Arlanda.

Johannesbergs Slott:

I likhet med Krusenberg Herrgård har Johannesbergs Slott fyra stjärnor vilket vittnar om hög kvalité och service. Här finns den klassiska slottsandan med flyglar, kristallkronor och långa sammetsmattor. Sammanlagt kan 208 personer sova över här i de 124 rummen. Men det finns inte bara gott om rum att bo i utan även konferensrum. Detta i en rad olika storlekar. Det största rummet tar hela 250 personer och när sedan mindre diskussioner ska föras genomförs detta i några av de 14 grupprummen. Därmed kan både små och stora konferensgrupper känna sig välkomna.

En fördel med Johannesberg Slott är att de har samarbete med en rad olika upplevelseföretag i närheten. Att anordna en konferensaktivitet blir därmed extremt enkelt. Exempelvis kan de som vill spela golf göra detta bara ett par hundra meter från anläggningen. De som har grönt kort kan testa på att spela på 18-hålsbanan. Har man inte fått detta kort än finns ändå möjlighet att spela golf då det även lika nära finns en 9-håls bana ”Pay and Play”.

Slottet har även sin fördel i närheten till Arlanda – Bara 20 minuter.

Läs vidare: Se komplett lista över hotell i Uppsala